Jídelníček
15.12.-19.12.
pondělí - dopolední svačina - Chléb s pomazánkou z uzeného tofu, rajče(1a,7)
oběd - Zelná se slaninou(1,7), Kuřecí pečené paličky, brambory(1,6,7,9,10)
odpolední svačina - Jogurt(7)
úterý - dopolední svačina - Houska s bylinkovým žervé, hruška(1a,7)
oběd - Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky(1,3,9), Čočkové kari se zeleninou, microgreens(7)
odpolední svačina - Cereálie s mlékem(1a,7)
středa - dopolední svačina - Celozrnný chléb se sýrovou pomazánkou, jablko(1a,7)
oběd - Bramborový krém(7), Hovězí nudličky s rajskou omáčkou, těstoviny(1,7)
odpolední svačina - Domácí lipánek s kakaem(7)
čtvrtek - dopolední svačina - Toust se šunkou, okurka(1a,7)
oběd - Norská květáková(1,7), Treska s pečenou kořenovou zeleninou, brambory(1,4,7)
odpolední svačina - Perník, mléko(1a,7)
pátek - dopolední svačina - Rohlík s taveným sýrem, paprika(1a,7)
oběd - Boršč(1,7,9), Vepřové nudličky na zázvoru, jasmínová rýže(1,6)
odpolední svačina - Termix(7)
8.12.-12.12.
pondělí - dopolední svačina - Rohlík se tuňákovou pomazánkou, jablko(1a,4,7)
oběd - Rajčatová s těstovinou(1,7,9), Francouzské kuře s hořčičnou omáčkou, bulgur(1,1a,7,10)
odpolední svačina - Toust s máslem a marmeládou, mléko(1a,7)
úterý - dopolední svačina - Chléb s pomazánkovým máslem, mrkev(1a,7)
oběd - Hovězí vývar se smaženým hráškem(1a,3,7,9), Hovězí maso na víně, bramborová kaše(1,7,9)
odpolední svačina - Tvaroh s piškoty a ovocem(1a,7)
středa - dopolední svačina - Veka s plátkovým sýrem, okurka(1a,7)
oběd - Zeleninová s kuskusem(1,1a,7,9), Ovocné plněné knedlíky(1,3,7)
odpolední svačina - Jogurt(7)
čtvrtek - dopolední svačina - Křehké plátky se šunkovou pomazánkou, hruška(1a,7)
oběd - Luštěninová(7), Vepřové na paprice, těstoviny(1,7)
odpolední svačina - Závin, mléko(1a,3,7)
pátek - dopolední svačina - Toust s tvarohovou pomazánkou s bylinkami, jablko(1a,7)
oběd - Maďarská gulášová(1), Bramborové knedlíky se zelím, slaninou a cibulkou(1,3)
odpolední svačina - Müsli s mlékem(1a,7,8)
Pitný režim je zajištěn po celý den.
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA.





